Welke verzuimverzekering past bij uw bedrijf?

U kent wel de verzuimverzekering. Een verzekering die uitkeert bij ziekte en verzuim van uw werknemers (de eerste 2 jaar doorbetaling van minimaal 70% van het loon) en die u helpt bij preventie en re-integratie. Overweegt u zo’n verzekering of vraagt u zich af of er alternatieven zijn?

Lees meer

Betere preventie = lagere premie

Als ondernemer heeft u verschillende verzekeringen om de bedrijfsrisico’s af te dekken. Die risico’s worden groter door prijsstijgingen, het veranderende klimaat en cyberaanvallen. En het herstel van schade wordt duurder door prijs- en loonstijgingen. Ook hier heeft de inflatie toegeslagen. En dus worden de premies voor risicoverzekeringen duurder. Het belang van preventie wordt dan ook steeds groter om de premie te drukken.

Lees meer

Arbeidsveiligheid vraagt om specialistische kennis

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. Dus zorgt u voor goede werkomstandigheden en voor maatregelen om – mocht het toch misgaan – direct hulp te verlenen en schade en letsel te voorkomen. Veiligheid op de werkvloer wordt wel, mede vanwege nieuwe technologie en complexere wet- en regelgeving, een specialistische klus.

Lees meer