Dit verzekert u voor de wintersport

Volop in beweging zijn in de buitenlucht. Kan het gezonder? Zeker, de wintersportvakantie is een leuke, sportieve en ontspannende manier om even uit de dagelijkse sleur te breken. Maar er gaat ook weleens wat mis. Gelukkig hoeft dat geen financiële gevolgen te hebben als u zich goed verzekerd heeft. Welke risico’s zijn er?

Lees meer

Verbouwen? Houd rekening met onverwachte kosten

Vol enthousiasme maakt u verbouwingsplannen. Alles isoleren, een uitbouw, een nieuwe keuken, een andere badkamer, een serre, een dakkapel, een warmtepomp, zonnepanelen. Kies maar. Misschien kunt u niet alles uit eigen middelen betalen en wilt u een lening afsluiten. Maak dan eerst een goede begroting.

Lees meer

Veiligheid voorop bij alternatief verwarmen

Veel mensen zien in de hoge energierekening een uitdaging. Ze gaan op zoek naar andere manieren om te koken en om de woning te verwarmen en te verlichten.
Bent u ook zo creatief? Blijf dan wel verstandig en voorkom het risico op brand en koolmonoxidevergiftiging.

Lees meer

Niet alleen uw zorgverzekering kan goedkoper

Sinds de zorgverzekeraars hun premies bekendgemaakt hebben, kunt u de zorgpolissen weer vergelijken en overstappen.
Voor veel mensen is daarbij een lagere premie het belangrijkst. Maar waarom zou u alleen de zorgpremies vergelijken? Wij checken uw complete verzekeringspakket.

Lees meer

De huizenmarkt in 2023

In het afgelopen jaar maakte de huizenmarkt een kanteling door. De hypotheekrente steeg, waardoor huizen minder betaalbaar werden.
Huizenprijzen stegen niet langer, maar daalden zelfs wat. Dat maakte verkopers nerveus, terwijl nieuwkomers weer hoop kregen. Wat staat ons volgend jaar te wachten?

Lees meer