Hypotheek advies nieuwbouwproject Ons Stadsgezicht afbeelding

Hypotheek advies nieuwbouwproject Ons Stadsgezicht

Onafhankelijk hypotheekadvies bij nieuwbouwprojecten

Heeft u interesse in een nieuwbouw woning van Ons Stadsgezicht en wilt u onafhankelijk advies over de financiering ervan? Richard van den Brink Verzekeringen & Hypotheken helpt!

Het nieuwe woongebied Ons Stadsgezicht bevindt zich in Waterfront Harderwijk en bestaat uit 193 woningen, verdeeld over twee verschillende fasen. Er is een mix van koop- en huurwoningen in verschillende groottes en types om een diverse gemeenschap aan te trekken. Mensen van alle leeftijden, gezinssamenstellingen en levensstijlen kunnen hier ontspannen samenleven.

Bent u ook van plan hier te wonen? Maak nu een afspraak met Richard van den Brink verzekeringen & hypotheken om de financiële mogelijkheden te bespreken!

 

Neem nu contact met ons op!

Nieuwbouwproject Ons Stadsgezicht

Ons Stadsgezicht is gunstig gelegen, gescheiden van de binnenstad door de Vissershaven. Je kunt gemakkelijk naar het levendige Harderwijk wandelen met een scala aan winkels en horecagelegenheden.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwbouw aansluit bij de omgeving, zijn er verschillende woonsferen gecreëerd. Je kunt bijvoorbeeld aan de Vissershaven, Lelyhaven, Evert Wortelplein, Jan van Dirkstraat, Gracht of een van de twee Begijnhoven wonen. De straten en pleinen hebben karakteristieke gebouwen die veel sfeer bieden. Bovendien heerst er een vriendelijke dorpsachtige sfeer waar mensen elkaar kennen en begroeten.

Interesse om hier te gaan wonen? Laat ons helpen middels een onafhankelijk financieel advies! Bel 0341-433810 of mail naar info@vdenbrink.nl.