Over ons afbeelding

Over ons

Richard van den Brink Verzekeringen & Hypotheken

Al meer dan 15 jaar is Richard van den Brink Verzekeringen en Hypotheken een gevestigde naam in Harderwijk op het gebied van advies en bemiddeling in verzekeringenhypothekenfinanciën en pensioen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Wij werken graag op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Wij bieden maatwerk op het brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in. Ook is er indien gewenst de mogelijkheid om op onze website zelf uw verzekeringen te berekenen en een aanvraag te doen. Mocht het dan nodig zijn, dan zijn wij er uiteraard voor u.

Het voordeel is dat wij niet in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. Waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank, kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren.
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij werkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd door uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!

Ons kantoor
Ons laagdrempelige kantoor is gelegen in de wijk Stadsdennen Harderwijk en is gemakkelijk te bereiken. Ook parkeren kan voor de de deur en is kosteloos. Heeft u vragen? hulp nodig bij een schade? of wilt u met ons kennismaken? kom gerust binnen zonder afspraak. Wilt u zeker zijn dat er iemand aanwezig is? bel ons dan van tevoren.

 

Onze service

Wij voorzien particuliere en ZZP-ers van persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen . Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig naar uw persoonlijke situatie en wensen.