Over ons afbeelding

Over ons

Richard van den Brink Verzekeringen & Hypotheken

Richard van den Brink Verzekeringen en Hypotheken is al meer dan 33 jaar een bekende naam in Harderwijk en omstreken zoals Ermelo, Zeewolde, Putten, Nunspeet, Elburg en Nijkerk maar ook in andere plaatsen als het gaat om advies en bemiddeling op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioenen. Wat ons onderscheidt, is dat we geen verplichting hebben om producten te verkopen van specifieke banken of verzekeraars. Dit betekent dat ons advies altijd volledig onafhankelijk is. Bij ons staat ú als klant centraal, niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop, ongeacht of je een particulier, een (MKB-)bedrijf, een startende ondernemer of een freelancer bent. We geloven dat een goed advies begint met een grondig kennismakingsgesprek. We streven naar maatwerk op het brede terrein van financiële dienstverlening en mocht dat nodig zijn, kunnen we de hulp van specialisten inschakelen. Daarnaast bieden we op onze website de mogelijkheid om zelf verzekeringen te berekenen en aanvragen te doen, als je dat wenst. Maar we zijn er altijd voor je als persoonlijk contact gewenst is.

Een van de voordelen van onze dienstverlening is dat we niet gebonden zijn aan een bank of verzekeringsmaatschappij. In tegenstelling tot een adviseur bij een bank, die beperkt is tot de producten van die specifieke bank, kunnen wij een veel bredere selectie aan producten adviseren. Dit komt uiteindelijk ten goede aan jou als klant, omdat we een uitgebreide en op maat gemaakte vergelijking kunnen bieden waarbij alle mogelijkheden, gebaseerd op jouw wensen, worden meegenomen. Dit is de kracht van een financieel adviseur, en we nodigen je uit om het zelf te ontdekken!

Ons kantoor
Ons laagdrempelige kantoor is gelegen in de wijk Stadsdennen Harderwijk en is gemakkelijk te bereiken. Ook parkeren kan voor de de deur en is kosteloos. Heeft u vragen? hulp nodig bij een schade? of wilt u met ons kennismaken? kom gerust binnen zonder afspraak. Wilt u zeker zijn dat er iemand aanwezig is? bel ons dan van tevoren.

Onze service

Wij voorzien particuliere en ZZP-ers van persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen . Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig naar uw persoonlijke situatie en wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.